Pattern bingo
Bingo 1 Bingo 2
Pattern bingo

Karamba Bingo

Karamba.com beschikt over meer dan negentig games. Deze site biedt je tal van online kraslotspellen, videoslots en casino spellen. Verder kan je er ook heel veel spannende bingogames spelen, zoals Quick Play en the 60. Je kunt meedoen met deze spellen voor echt geld of gewoon voor de fun.

Als je op zoek bent naar wat meer spanning en snelheid, dan is Quick Play een zeer geschikte bingo game. Dit is een instant loterijspel, dat de hele dag door wordt gespeeld. Elke zestig seconden begint er weer een nieuw spel. Er worden steeds zes ballen getrokken. Elke bal heeft een eigen kleur. De inzetten worden opgedeeld in de categorieen nummers, kleuren en som.

Waan je in de jaren zestig met het prachtige 90-ballen bingospel the 60. Dit spel heeft een klassiek jaren zestig thema. Je kunt deze game met vier kaarten spelen. Er komen in totaal dertig ballen uit de machine. Deze moeten overeenkomen met de nummers en patronen op de je kaarten. Als dit zo is, dan win je de geldprijs. Deze prijs kan oplopen tot maar liefst 200.000 euro!

Heb je een leuk geldbedrag gewonnen met een van de spannende bingogames op Karamba.com? Dan kan je je winst op een eenvoudige wijze laten uitbetalen. Dit kan je doen door op de Cashier knop in de lobby te klikken. Vervolgens klik je op Uitbetaling. Karamba.com biedt je verschillende uitbetalingsmogelijkheden. Zo kan je je winst laten uitbetalen op je creditcard of op je bankrekening. Doorgaans duurt het drie tot vijf dagen voordat het bedrag op je rekening staat.