MyGlobalGames Bingo

Deze bingosite is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Je kunt hier direct beginnen te spelen en hoeft de games niet te downloaden. MyGlobalGames Bingo ziet er overzichtelijk uit en je vindt hier dan ook snel de game die je wilt spelen.

Je kunt hier onder meer verschillende variaties van 75-ballen en 90-ballen bingo spelen. Op MyGlobalGames Bingo heb je de mogelijkheid om gratis te spelen of voor geld. Als je nog maar net begint met online bingo spelen, kan je hier dus voor niets oefenen. Verder kan je hier al voor geld meespelen vanaf 1 cent per bingokaart.

De games kun je spelen in bingorooms met namen als de Oranje Zaal, de Las Vegas Zaak, de Zilveren Zaal en de Gouden Zaal. Je maakt hier dagelijks kans op leuke geldprijzen. Naast bingo kan je hier ook meedoen aan een van de andere online games, als roulette, black jack, klaverjassen, poker, slotgames en patience.

Na je registratie ontvang je weer een welkomstbonus van 2,50 euro. Hiermee kan je dus gratis een bingospel spelen. Als je geld op je spelersaccount wilt boeken dan biedt de site je tal van betaalmogelijkheden. Zo kan je dit doen via iDeal of met je creditcard. Verder kan je ook lid worden van een van de sociale netwerkpaginas van MyGlobalGames Bingo, als de Facebook- of Hyvespagina.