Pattern bingo
Bingo 1 Bingo 2
Pattern bingo

Flash Bingo

Dit soort spelletjes wordt dan ook het meest aangeboden. Flash-bingo wordt dan ook het meest gespeeld bij de online bingosites. Maar wat is het nu eigenlijk?

Flash-bingo, is het spel dat je te zien krijgt op het scherm zodra je bingo gaat spelen. De meeste, moderne, bingosites maken gebruik van een flashversie zoals Zynga Bingo. Om een flash-bingospel te spelen, is het soms nodig om Flash eerst op je computer te installeren. Dit is enkel nodig als je een wat oudere computer hebt. Bij een vrij nieuwe pc of laptop staat Flash er al op.

Het installeren van Flash is alleen nodig wanneer je voor de eerste keer een bingospel wilt spelen in de Flashversie. Daarna hoef je dit programma nooit meer te downloaden. Het gros van de bingosites is nieuw en modern en beschikt over Flash-bingospellen, maar er zijn ook nog een aantal oudere sites. Op deze sites moet je de software voor het spel eerst downloaden. Dit komt echter nog maar heel weinig voor.

Het grote voordeel van de bingospellen in de Flashversie is, dat je ze direct en overal kunt spelen. Je kunt heel eenvoudig het aantal bingokaarten selecteren, je inzet plaatsen en de prijs incasseren. Alle handelingen zijn heel duidelijk op je scherm te zien. Je weet dus precies hoever je al bent in het bingospel en hoeveel kans je nog maakt op een leuke geldprijs.