Pattern bingo
Bingo 1 Bingo 2
Pattern bingo

Bingo Speeltips

Bij online bingo spelen, is het verstandig om niet gelijk een flink bedrag in te zetten. Als je bent aangemeld op een bingosite, dan is het een aanrader om niet gelijk een heel stel bingokaarten te kopen, maar eerst 1 kaart.

Online bingospelen werkt net even wat anders dan gewoon bingospel. Het is dan ook een aanrader om eerst even kennis te maken met het online spelen en het spel rustig op te bouwen. Zo verdeel je de kansen veel beter en daar heb je in de toekomst alleen maar profijt van. Je loopt dan namelijk veel meer kans om een leuke (geld)prijs te winnen.

Start met 1 kaart.Bij het online bingospel is het een tip om te starten met een bingokaart. Als je het online bingospelen na verloop van tijd onder de knie hebt en het heeft je al wat bonussen opgeleverd en een hoger speelsaldo opgeleverd, dan kan je starten met het spelen met meerdere bingokaarten.

Bouw het rustig op.Door gelijk te spelen met meerdere bingokaarten verspeel je al snel je speelsaldo en je kansen. Wanneer je het online bingospel rustig opbouwt, heb je veel meer kans om een hogere prijs te winnen en dus een hoger speelsaldo op te bouwen.

Verdeel je geld en je kansen. Het is dan ook een tip om je geld te verdelen. Als je een paar potjes online bingo hebt gespeeld en je hebt meer speelsaldo, dan kan je ook bingo gaan spelen in een andere bingokamer of meerdere kamers met een hogere kaartprijs. Op deze manier kan je meer geld inzetten en maak je ook weer meer kans op een hogere winst.