Pattern bingo
Bingo 1 Bingo 2
Pattern bingo

Bingo Blitz

Via Facebook kun je lid worden van meerdere bingopaginas, zoals die van Bingo Blitz. Deze pagina werd een aantal jaren geleden gelanceerd. Inmiddels wordt Bingo Blitz dagelijks door een paar miljoen mensen bezocht.

Bingo Blitz heeft flink wat trouwe fans, het is flash bingo hierdoor is het spelen op deze site erg verslavend is. Bij een bingogame op deze pagina gaat het niet alleen om het behalen van de bingo, maar ook om de schatkisten te openen.

Op elke bingokaart staan er een aantal schatkisten afgebeeld. Het aantal schatkisten dat je afstreept wordt automatisch bijgehouden. Aan het eind van de ronde heb je de mogelijkheid om de kisten te openen. Hiervoor heb je echter sleutels nodig. Deze sleutels zijn alleen te koop met geld dat je tijdens de game hebt verdiend. Soms krijg je de sleutels ook gratis. In de schatkist kan een powerup zitten, waarmee je sneller een bingo haalt. Ook kunnen er een sleutel of extra geld of credits in zitten.

Bij Bingo Blitz kun je ook meespelen aan een toernooi. Hier kan je dagelijks 1 keer gratis aan meedoen. Dit toernooi bestaat uit vijf rondes. Het doel van het toernooi is natuurlijk om zoveel mogelijk punten te halen en geld te verdienen.

Op de pagina van Bingo Blitz kan je bingo spelen in verschillende bingorooms met een thema als Parijs of New York. Naast het online bingo spelen, kan je in deze bingorooms ook chatten met andere spelers. Zo leer je ook nog eens mensen kennen van over de hele wereld.