Pattern bingo
Bingo 1 Bingo 2
Pattern bingo

Gratis online bingo op Bingo.nl

Op Bingo.nl kun je gratis bingo spelen. Dit kan je doen via de site van Bingo.nl, maar ook via je Hyves- of Facebookaccount.

Om bingo te kunnen spelen op Bingo.nl dien je jezelf te registreren. Als nieuwe speler ontvang je al gelijk een bonus van 250 Binqs. Op Bingo.nl wordt namelijk bingo gespeeld met Bingqs. Dit is het speeltegoed waarmee je kaarten kunt kopen. Je wint Bingqs als je hebt gewonnen. Je Binqs tegoed wordt elke dag aangevuld tot 50.

Op Bingo.nl kun je online bingo in een van de kamers. Elke kamer heeft weer een eigen thema. In elke kamer staat weer aangegeven hoeveel Binqs een kaart kost en hoeveel spelers er zich al in de kamer bevinden. Ook staat er aangegeven welk bingospel het is. Dit kan en handmatig of een automatisch bingospel zijn. In de lobby van Bingo.nl kun je al beslissen of je handmatig of automatisch wilt spelen. Je kunt dan ook een kamer selecteren. Bij elk bingospel zijn er vier manieren om een Bingo te krijgen. Dit kan via een patroon-, rij-, kolom- of een volledige Bingo.

Je kunt meedoen aan een spannend bingospel en tegelijkertijd ook nog eens gezellig chatten net als bij Bingo Blitz. Dit kan bij alle bingovarianten. Op Bingo.nl kun je op twee manieren chatten. Dit kan via de chatmodus in het spel, maar ook via het tekstvlak onder aan het spel.

Bingo.nl biedt je ook de mogelijkheid om spelers of vrienden uit te nodigen voor een potje bingo. Als je iemand hebt ontmoet tijdens het bingo spelen op deze site, dan kan je deze persoon eenvoudig uitnodigen door de spelersnaam in te vullen. Er wordt dan een uitnodiging wordt dan verstuurd.