Pattern bingo
Bingo 1 Bingo 2
Pattern bingo

Variant bingospel bij BeaBingo

Variant Bingo is afgeleid van 75-ballen bingo. Dit is een klassiek bingospel dat toch net even anders is. Deze game is vooral populair in Scandinavische landen, maar begint ook steeds bekender te worden in ons lans. Het leuke aan Variant Bingo bij Bea Bingo is, dat je tijdens het spel niet kans maakt op 1 prijs, maar op vijf prijzen. Deze game is verspreid over vijf speelrondes. In iedere ronde kun je weer een prijs winnen.

Eerst een account aanmaken. Je kunt meedoen aan Variant Bingo op Bea Bingo door een account aan te maken op de site. Nadat je dit hebt gedaan, ontvang je een welkomstbonus van 10 euro. Hiermee kun je gratis meedoen aan Variant Bingo.

Bingokaarten kopen. Voordat je mee kunt spelen aan Variant Bingo moet je bingokaarten kopen. Deze kaarten kun je online kopen als een soort strip van drie keer 5x5 roosterkaarten. Op elke kaart staan 25 getallen. Een strip van drie kaarten bevat in totaal dan ook 75 getallen.

Vijf rondes. Variant Bingo wordt gespeeld in vijf rondes het is dus geen Giggle Bingo. Een ronde is afgelopen, zodra een speler de bingo van die ronde heeft gehaald. Bij ronde 1 is het de bedoeling om een lijn compleet te maken. Bij ronde 2 tot en met 4 is het doel om de horizontale lijn compleet te maken en bij ronde 5 is het de bedoeling om de hele kaart compleet te maken.